Ayşen – Uzay KÖKSAL (Diş Hekimi)

30.08.2019

Ayşen – Uzay KÖKSAL (Diş Hekimi)

Metabolic Balance’ı, daha önce bu programı uygulayan bir arkadaşımızdan duyduk. Ailece katılmaya karar verdik. Uzun süredir hem kilolarımızdan, hem de kiloyla birlikte gelen sağlık sorunlarından epey çekiyorduk. Yaşam kalitemiz düşmüş, hareketlerimiz bile kısıtlanmıştı.

Programı birlikte uygulamanın çok büyük avantajı oldu. Her ikimizin programında ortak olan yiyecekleri seçiyor, hazırladığımız yemeği beraberce, keyifli bir şekilde yiyorduk. Sofrada aklımızı çelecek tatlılar, rafine yiyecekler, glisemik indeksi yüksek gıdalar olmadığı için programı uygulamamız daha kolay oldu.

Birbirimize destek olduk. Zaten kendi bünyemiz için gereken tüm besinleri aldığımız için, öğünler arasında bir acıkma hissi de olmuyordu. Aksine, ara öğünler yaparak gün boyunca aralıksız yemek yiyerek ve yemek düşünerek geçen dönemlerimizde yaşadığımız hipoglisemi ataklarını da yaşamıyorduk. Hem doyuyorduk, hem keyif alıyorduk; daha ne olsun.

Hafta sonları beraber yürüyüşe çıkıyor, rahat dönemde istisnalar yaptığımızda da beraberce keyifli bir ziyafet çekiyorduk kendimize.

Metabolic Balance sayesinde yaklaşık altı ayda her ikimiz de 25-30 kilo verdik. Sadece fazla kilolarımızdan kurtulup sağlığımızı geri kazanmadık, adeta hayata yeniden döndük. Uzun zamandır bizi görmeyenler, tanıyamayıp yanımızdan geçerken nasıl doğru bir karar verdiğimizi daha iyi anlıyoruz. Metabolic Balance’ı herkese tavsiye ederiz.

Metabolic Balance