04.02.2020

Dr. Zekeriya GÜR

Fizik tedavi hekimliğimin 20. yılından sonra, meslek hayatımı değerlendirirken; hastalarıma en sık verdiğim, aynı zamanda en az yerine getirilen tavsiyemin kilo vermek olduğunu fark ettim.

daha fazla bilgi

04.02.2020

Dr. Bahar KAHRAMAN

17 yıllık hekimim. Beslenme konusunda sayısız eğitim aldım. Metabolic Balance ile tesadüfen tanıştım. Sürekli araştırma ve yenilik peşindeyken bir internet sitesinde karşılaştım ve eğitim almaya karar verdim. Eğitimden çok etkilendim.

daha fazla bilgi

04.02.2020

Dr. Şebnem GÜLERYÜZ

Metabolic Balance ile bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. O dönemde hayatım, bir türlü kurtulamadığım kilom ve buna bağlı yaşadığım hastalıklar (kolesterol yüksekliği, haşimato, insülin direnci, alerjiler vs.) nedeniyle tam bir çıkmaza girmişti.

daha fazla bilgi

04.02.2020

Dr. Betül ŞENGÖR

İkinci doğumumdan sonra haşimato tiroidim ve hipoglisemi hastalığım nedeniyle vermem gereken 4 kilodan hiçbir şekilde kurtulamıyordum. Bu rahatsızlıklarımdan dolayı düşük olan metabolizmam sporla dahi hızlanmıyordu. O dönemde beslenme uzmanlarının desteğini alarak her türlü diyeti denediğim halde herhangi bir sonuç alamadım. En sonunda çok sevdiğim bir doktor arkadaşım böyle bir program olduğunu, kendisinin de eğitimin aldığını ve oldukça başarılı sonuçlar elde ettiğini anlattı ve denememi önerdi.

daha fazla bilgi

04.02.2020

Dr. Salih EKEN

Metabolic Balance ile 2012 yılında, bir doktor arkadaşım sayesinde tanıştım. Arkadaşımın eşi bu yöntem sayesinde 17 kilo vermişti. Birkaç ay internetten ve basından Metabolic Balance hakkında bilgi topladım, araştırma yaptım.

daha fazla bilgi