Levent CANDAN

04.02.2020

Levent CANDAN

Metabolic Balance Beni Sadece Zayıflatmadı, Hayatımı Değiştirdi …
Bundan 4,5 ay önce tanıştığım değerli hocam Şebnem Güleryüz ile başladığım Metabolic Balance programı, beni her geçen gün hayata daha da bağlayarak, ameliyat olmadan, aşırı spor yapmadan, sadece yürüyüşle, günde 3 öğün bana yarayan yemekleri yiyerek 4,5 ayda 40 kilo vermemi sağladı.

Önceleri, başta kendim olmak üzere etrafımdaki kimse zayıflayacağıma inanmıyordu. Bunun nedeni, dengesiz beslenmem ve çok iştahlı olmamdı.

Ama her şey Metabolic Balance ve Dr. Güleryüz’le tanışana kadardı. Şimdi ise etrafımdakiler beni görünce şaşkınlığını gizleyemediği gibi, çoğu kişi yaşadığım büyük değişiklikten sonra beni tanıyamayacak hale geldi.

Ben sadece kilo vermedim … Metabolic Balance sistemiyle kalpteki ve kandaki yağlanma, kolesterol, tansiyon giderek düzeldi, kan şekerim dengelendi. Üstelik kilomdan dolayı aldığım kolesterol ve şeker ilaçlarını bile bıraktım …

Ayakta kaldığım ve çok yürüdüğüm zaman yaşadığım bacak ve bel ağrılarım sona erdi …
Merdiven çıkarken çektiğim nefes darlığı ortadan kalktı …

Horlamam geçti ve uykum rahatladı. Daha önce ayırt edemediğim yemek, çiçek vs. kokuları almaya başladım. En önemlisi, hayata yeniden bağlandım, yüzüm gülmeye başladı …

İyi ki varsın değerli hocam Şebnem Güleryüz …
Teşekkürler Metabolic Balance …

Metabolic Balance