Savaş TABLACI (Tekstilci)

06.06.2019

Savaş TABLACI

Aşırı kilolarımdan dolayı çok rahatsızdım. Metabolic Balance programıyla tanışıncaya kadar, ne yaparsam yapayım başarılı olamıyor, bir türlü kilo veremiyordum. Bu olay bende aşırı stres, güvensizlik, hayal kırıklığı ve mutsuzluk yaratıyordu.

Çalışmış olduğum şirketin muhasebe müdiresi (o da kilolarından şikayetçiydi) Dr. Bahar KAHRAMAN’la tanıştığını ve Metabolic Balance adında bir program uygulayacağını söyledi. O an çok gülmüştüm. Çünkü vermek istediği kilo oldukça fazlaydı. Doğal olarak inanamadım! Fakat 1,5 – 2 ay gibi kısa bir süre içeresinde tam 20 kilo vermiş, müthiş incelmişti.

Vakit kaybetmeden bir arkadaşımla beraber Dr. Bahar KAHRAMAN’ın yolunu tuttuk. İlk önce bizimle uzun uzun sohbet etti, kuralları izah etti. Bizim için çocuk oyuncağı gibi bir şeydi. Gelen programı harfiyen uygulamaya başladık. 12. gün sonunda kontrole gittiğimizde gözlerime inanamadım. Ben 12 günde 11 kilo, arkadaşım ise 8,5 kilo vermişti. 3 ayın sonunda ben 124 kilodan 86 kiloya, arkadaşım ise 157 kilodan 117 kiloya düştü.

Artık istediğimi giyebiliyorum. Sizin bedeninize göre kıyafetimiz yok diyen satış elemanları, artık “Buyurun beyefendi, size nasıl yardımcı olabilirim?” diyordu. Müthiş bir özgüven gelmişti bana. 3XL’den large bedene, arkadaşım ise battal boydan 2XL’a düşmüştü. Ayrıca ameliyatsız, zahmetsiz, horlamalarım bitmiş, ayaklarımdaki şişler geçmişti. Sağlığıma kavuşmuştum. Evde eşimin ve çocuğumun bana karşı davranışları bile değişti. Kısacası eski ben gidip yeni bir ben geldi!

Beni ve arkadaşlarımı bu denli sevindiren, yaşama hevesimizi ve renkli dünyamızı bize tekrar geri veren Sayın Dr. Bahar KAHRAMAN’a, güler yüzlü ekibine ve Metabolic Balance programına teşekkürü bir borç biliyorum.

Dilerim herkes sizi tanıma fırsatı bulur …

Metabolic Balance