Kabak ve Meksika Fasülyesi Salatası

11.01.2019

1 PORSİYON İÇİN MALZEME

1 Porsiyon Meksika Fasülyesi | 1 Porsiyon Sebze (Kabak, Yeşil Soğan, 1/2 Domates) | 1 Diş Sarımsak | ¼ Acı Kırmızı Biber (chili) | Cam Kavanozda Sebze Çeşnisi | Tuz, Karabiber | Organik Elma Sirkesi | Kekik


YAPILIŞI  

  1. Meksika fasülyesini geceden ıslatın. Ertesi gün süzüp, içine tuz katmadan taze suda 1 saat kadar kaynatın.
  2. Kabağı soyup, yeşil soğanları ayıklayıp yıkayın ve dilimleyin. Domatesi küp şeklinde doğrayın. Sarımsağı soyun ve ince ince kıyın, acı biberi de yıkayın ve küçük küçük kesin.
  3. Bir tavayı içine yağ koymadan kızdırın, bunda kabak dilimlerini kızartın. Sarımsak, kırmızı acı biber küplerini ve sebze çeşnisini ekleyin.
  4. Yeşil soğan ve domatesi bir kabın içinde tuz, karabiber, ve elma sirkesi ile tatlandırın.
  5. Tüm malzemeleri karıştırın ve 1 saat dinlendirip servis edin.


ÖNERİ

Kabak yerine taze fasulye, karnıbahar veya alabaş kullanılabilir.

 

Metabolic Balance Türk Cumhuriyetleri

Kategoriler