Kakaolu Kek

11.01.2020

1 PORSİYON İÇİN MALZEME

120 g ceviz | 65 g kakao | 1 tutam deniz tuzu | 220 g hurma


YAPILIŞI  

  1. Cevizleri blender’da ufalayın. Kakao ve bir tutam tuz ekleyin ve çikolata renkli homojen bir kıvam alana kadar karıştırın.
  2. Hurmaları yıkayın ve kurulayın, çekirdeklerini çıkarın.
  3. Yarıya böldüğünüz hurmaları birer birer karışıma ekleyin ve tekrar karıştırın.
  4. Karışım iyice homojenize olup bastırıldığında dağılmayacak kıvama geldiğinde bu karışımı düz bir kalıba yayın, buzdolabında soğutun ve kesilmiş küçük kare porsiyonlar halinde servis ederek keyfini çıkarın !

 

 

Metabolic Balance Türk Cumhuriyetleri

Kategoriler