Keçi Peyniri ile Körili Armut

11.01.2019

1 PORSİYON İÇİN MALZEME

 1 Armut | Çörek Otu | Hint Körisi | 1 Porsiyon Semizotu | 1 Porsiyon Keçi Peyniri
 

YAPILIŞI 

  1. Armudu yıkayın, dört parçaya ayırın, ortasını çıkartın ve uzunlamasına dilimleyin.
  2. Yapışmaz tabanlı bir tavayı içine yağ koymadan kızdırın, çörek otunu kokusu yayılana kadar kavurun. Armut dilimlerini ekleyin ve üzerine köri serpin.
  3. Semizotunu ayıklayın, iyice yıkayın, süzdürün.
  4. Peyniri küçük dilimler halinde kesin. Semizotunu bir tabağa yayın ve peynir ile armut dilimlerini üzerine yerleştirin.


ÖNERİ

Armut yerine Elma veya Mango da kullanabilirsiniz.

Metabolic Balance Türk Cumhuriyetleri

Kategoriler